BOEI inspecties aan verschillende politiebureaus

Feb 1, 2024

In opdracht van Humble Inspect B.V. meerdere opdrachten ontvangen om BOEI inspectie aan politiebureaus verdeeld over Nederland uit te voeren. Tevens BOEI inspectie uitgevoerd op wel hele unieke en speciale locaties zoals Eurojust & Europol. Dit zijn in mijn ogen niet de minste opdrachtgevers. Dank voor het vertrouwen

Lees meer nieuws

NUL meting voor Westeinde Ziekenhuis Den Haag

Afgelopen periode weer voor verschillende opdrachtgevers aan mooie en unieke opdrachten mogen meewerken. De meeste van deze gebouwen kom je niet dagelijks tegen of krijg je niet zomaar toegang tot de technische ruimtes. In opdracht van Kuijpers Service B.V. vestiging...

NEN2767 inspectie aan o.a. Tuschinski Pathé Amsterdam

In opdracht van Kuijpers Service B.V. vestiging de Meern de vraag gekregen om NEN2767 inspecties uit te voeren aan verschillende Pathé theaters. In deze opdracht zat ook de Tuschinski Pathé te Amsterdam, welke niet voor niks in 2021 uitgeroepen is tot mooiste theater...

Inspectie uitgevoerd bij VVE te Nijmegen

In opdracht van PVM te Eindhoven inspectie uitgevoerd bij een VVE te Nijmegen. Deze VVE wil graag onderzoeken wat de verduurzamingsmogelijkheden voor deze locatie zijn. Wij zijn gevraagd om de installaties voor onze rekening te nemen. Al enige jaren voeren we...

Verschillende opdrachten voor Melssen Bouwadvies B.V.

In afgelopen jaren verschillende opdrachten gekregen van Melssen Bouwadvies B.V. te Laren. Deze bouwkundig adviesbureau heeft mooie en unieke gebouwen in hun portefeuille zitten. Zo ook deze school van 115 jaar oud wordt er onderzocht of naar balance ventilatie...

Verschillende gebouwen van Gemeente Den Haag geïnspecteerd

In opdracht van Cosourse verschillende gebouwen van de Gemeente Den Haag geïnspecteerd. Gezien de omvang van deze opdracht heeft adviesbureau IBO uit Groesbeek ons hierin ondersteund.

60 gebouwen voor Gemeente Breda geïnspecteerd en MJOP opgesteld

In opdracht van Parkstad B.V. circa 60 gebouwen voor de Gemeente Breda geïnspecteerd en MJOP opgesteld. Daarnaast ook opdracht gekregen voor het uitvoeren van een her inspectie aan een gebouw van Allianz.

Afscheid

3-10-1948 - 26-5-2022 Helaas hebben we na een zeer heftige ziekte van ruim 2 jaar op 26 mei afscheid moeten nemen van mijn vader (wie tevens tot een van mijn beste vrienden behoorde). Hierdoor ben ik slechter bereikbaar dan u van mij gewend bent. Groeten, Vincent

5 – jarig bestaan

Vandaag op 17 oktober 2021 bestaat Marttin Installatie Beheer 5 jaar. En ik ben er maar wat trots op. En wat is er al veel gebeurd in die jaren: We hebben voor vele vooraanstaande en zeer gerenommeerd kleine maar ook grote bedrijven mogen werken. We hebben zeer leuke...

Afgestudeerd HBO+ Hogeschool A & N

In juli jl. heb ik de opleidingen l RVB-BOEI Inspecteur en RVB-BOEI Adviseur met goed gevolg afgerond.

Meerjaren onderhoudsplanning Noord West Ziekenhuis Alkmaar

In opdracht van PVM gaan we voor alle gebouwen van het Noord West Ziekenhuis in Alkmaar de meerjaren onderhoudsplanningen actualiseren. Dit is een eervol maar veeleisend project. Uitval of disfunctioneren van installaties kan leiden tot ernstige complicaties in de...

Marttin Installatie Beheer biedt vastgoedbeheerders en installatiebedrijven in de profit - en nonprofitsector professionele diensten aan.

Contact

06 - 46005065
[email protected]
Oerdonk 3
6641 LH  BEUNINGEN
KVK: 67025528

Copyright ©2024 Marttin Installatie Beheer