Wat tevreden klanten over Marttin Installatie Beheer zeggen

PVM

Inmiddels heb ik diverse opdrachtgevers tevreden kunnen stellen met de werkzaamheden die Vincent voor PVM heeft uitgevoerd.

Hij is kundig, flexibel en zet vaak een stapje extra. Ik heb prettige werkervaringen met hem en beveel hem graag van harte aan.

Tim Jansen
Projectleider PVM

Melssen Bouwadvies

Afgelopen jaar hebben wij samen diverse Technische Due Dilligences bij de aankoopprocedure van kantoren en bedrijfsgebouwen uitgevoerd. Bij deze TDD’s hebben wij het bouwtechnische deel voor onze rekening genomen en Marttin Installatie Beheer het installatietechnische deel. Ik heb Vincent leren kennen als een vakkundig adviseur die zorgvuldig werkt. Zijn flexibiliteit en efficiënte aanpak waardeer ik. Het is aangenaam met hem samen te werken, waarbij afspraak echt afspraak is.

Hans van den Brink
Mede-eigenaar, Melssen Bouwadvies

COFFR

Marttin Installatie Beheer heeft ons meermalen geadviseerd bij het uitvoeren van onze Installatietechnische Due Diligences. De aangeleverde rapportages zijn overzichtelijk en van hoge kwaliteit.

COFFR is uitermate tevreden over de samenwerking en transparante communicatie.

Joris Broers MSc
Senior Investment Manager

Arcadis Nederland B.V.

Arcadis B.V. heeft Vincent ingehuurd in een periode waarin zij meer opdrachten binnen kreeg dan dat zij met haar eigen team aankon. Vincent heeft Arcadis B.V. toen ondersteund met projecten voor o.a. Hudsons Bay, Rijksmuseum en Leidsche Rijn Centrum.

Hij is in staat om de juiste kosten te bepalen in opeenvolgende projectfasen. Wat wij in hem waarderen is zijn snelle inzetbaarheid en zijn vermogen te schakelen tussen verschillende geledingen.

Harmen Bunk
Teamleider Cost Management, Arcadis Nederland B.V.

B3 Installatie Advies

 Wij hebben elkaar ontmoet tijdens het project “Renovatie Maranathakerk” in Nijmegen. Dit project bestond uit het vervangen en aanpassen van verwarmingsinstallaties. Hierin was de heer Marttin projectleider.

Tijdens dit project heb ik hem leren kennen als een man die nauwgezet te werk gaat. Hij is proactief en signaleert knelpunten in een vroeg stadium. 

Opvallend was zijn service – en klantgerichtheid. Daarnaast is hij communicatief ingesteld wat door alle parijen werd gewaardeerd.

Graag wens ik hem privé en zakelijk alle goeds toe!

A. van Middelkoop
Directeur

Universitair Medisch Centrum St. Radboud

Vincent, ik wil je langs deze weg laten weten dat wij binnen de afdeling Projecten uitermate tevreden zijn over jouw functioneren. Je bent coöperatief ingesteld, denkt mee, komt je afspraken na en wanneer je deze niet kunt nakomen, laat je dit tijdig weten. Kortom, prettig om mee samen te werken. Hier kunnen velen nog een voorbeeld aan nemen!

H.J.M. (Ron) Janssen
Adviseur

Radboud Universiteit Nijmegen

De heer Marttin heeft bijna een jaar lang bij ons de functie van projectleider werktuigbouwkundige installaties vervuld. Het betrof onder meer de renovatie en verbouwing van Studiecentrum Soeterbeeck. Hij heeft in deze periode naar tevredenheid het project geleid.

Wij hebben hem leren kennen als een gedreven persoon die professioneel werkt. Hij besteedt veel aandacht aan het nakomen van afspraken en is bereid op een nette manier een discussie te voeren en wanneer van toepassing zijn verantwoordelijkheid te nemen.

ir. F.N. Soetekouw
Projectmanager

Unica

Marttin Installatie Beheer heeft Unica gedurende een lange periode bijgestaan bij de implementatie van een groot beheer- en onderhoudscontract. Op meer dan 100 locaties moest de NEN2767 uitgevoerd worden.

Marttin Installatie Beheer heeft Unica hierin ondersteund door de coördinatie en de verwerking op zich te nemen. Dit gebeurde professioneel en zorgvuldig. Hierdoor heeft Unica dit project tot een succes weten te brengen. 

Derek Pas
Procesmanager, Unica Building Services

Wilt u ook een tevreden opdrachtgever zijn?

Marttin Installatie Beheer biedt vastgoedbeheerders en installatiebedrijven in de profit - en nonprofitsector professionele diensten aan.

Contact

06 - 46005065
[email protected]
Oerdonk 3
6641 LH  BEUNINGEN
KVK: 67025528

Copyright ©2024 Marttin Installatie Beheer