Afscheid

May 27, 2022

3-10-1948 – 26-5-2022

Helaas hebben we na een zeer heftige ziekte van ruim 2 jaar op 26 mei afscheid moeten nemen van mijn vader (wie tevens tot een van mijn beste vrienden behoorde). Hierdoor ben ik slechter bereikbaar dan u van mij gewend bent.

Groeten,
Vincent

Lees meer nieuws

5 – jarig bestaan

Vandaag op 17 oktober 2021 bestaat Marttin Installatie Beheer 5 jaar. En ik ben er maar wat trots op. En wat is er al veel gebeurd in die jaren: We hebben voor vele vooraanstaande en zeer gerenommeerd kleine maar ook grote bedrijven mogen werken. We hebben zeer leuke...

Afgestudeerd HBO+ Hogeschool A & N

In juli jl. heb ik de opleidingen l RVB-BOEI Inspecteur en RVB-BOEI Adviseur met goed gevolg afgerond.

Meerjaren onderhoudsplanning Noord West Ziekenhuis Alkmaar

In opdracht van PVM gaan we voor alle gebouwen van het Noord West Ziekenhuis in Alkmaar de meerjaren onderhoudsplanningen actualiseren. Dit is een eervol maar veeleisend project. Uitval of disfunctioneren van installaties kan leiden tot ernstige complicaties in de...

Renovatie in opdracht van Melissen Bouwadvies B.V.

In opdracht van Melssen Bouwadvies is MIB betrokken bij de renovatie van een kantoorpand van circa 3500 BVO. Voor dit gebouw is een installatietechnische kostenraming gemaakt op basis van wensen die door gebruiker zijn opgesteld conform energie-eisen. Ook is er een...

Project voor Kadans Vastgoed

In opdracht van Kadans Vastgoed is de bestaande meerjaren onderhoudplanning van al zijn vastgoed geactualiseerd.

Meerjaren onderhoudsplanning Brandweer Gelderland

In opdracht van PVM voor alle panden van Brandweer Gelderland een installatietechnische meerjaren onderhoudsplanning opgesteld.

Marttin Installatie Beheer biedt vastgoedbeheerders en installatiebedrijven in de profit - en nonprofitsector professionele diensten aan.

Contact

06 - 46005065
[email protected]
Oerdonk 3
6641 LH  BEUNINGEN
KVK: 67025528

Copyright ©2022 Marttin Installatie Beheer